Blue woman

Thursday, December 9, 2010.

2 Comentários:

Author: Vlado Janevski said...

Ovaa ti e od malku poodamna, mi se dopagja. Si izlozuvala li vo skoro vreme? Ako ne togas dali imas takva namera? Eden den mozebi ke izlozuvame zaedno, mesana izlozba - sliki i stripovi :)

Morgana said...

Од поодамна ми е, ама не сум ја објавила баш оваа верзија, на ФБ имам една друга објавено масло на платно, а оваа е темпера (оваа ми е дома, а таа другата остана на колонија). За жал не сум изложувала самостојно, само на групни изложби и секако дека имам намера, ама тешко иде со организација. Можеби убаво би било една изложба со пријатели да си направиме и секако и ти да учествуваш. Поздрав :)

Post a Comment

 
L`art pour l`art © Copyright 2010 | Design By Gothic Darkness |